Behandlinger

Månedens Tilbud / Nyheder

Her finder du specielle tilbud på udvalgte behandlinger, der ændres hver måned.

Ansigtsbehandlinger

Bryn og vippe styling

Makeup og Hårstyling

Negle behandlinger

Permanent Makeup

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.

OBS! ved udeblivelse eller forsent aflysning af tid faktureres 50 % af prisen.
den booket behandling skal aflyses senest 48 timer før, har du tid om mandagen, skal din tid aflyses om lørdagen, da vi har lukket om søndagen og altid ved at ringe til os 53707856 i vores åbnings tid.

Wax & Sugaring

Kursus / Undervisning

Som noget nyt tilbyder vi nu one2one eller hold kurser hos Karina Bredahl, som blandt andet tidligere har undervist i på

Makeup Artist skolen i Odense,

Træner for bareMinerals Makeup Danmark

og hos Nouveau Art Østerbro i optegning af bryn.

og har over 18 års erfaring i skønhedsbranchen